news.team

Επισήμως, οι Tindersticks έχουν να φανούν από το 2016, όταν έβγαλαν το The Waiting Room (δείτε εδώ τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος), δουλειά που τους έστειλε στο #71 της Βρετανίας και στο #49 της Γαλλίας.

Τώρα, όμως, κάνουν επανεμφάνιση σαν γκρουπ προκειμένου να ενισχύσουν τον τραγουδιστή τους Stuart A. Staples στη νέα του σόλο περιπέτεια. Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Willow", βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

To ιδιαίτερο με το "Willow" είναι ότι μαζί με τους Tindersticks τραγουδά και ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Robert Pattinson (εμφανίζεται μάλιστα και στο κλιπ). Κι αυτό γιατί το τραγούδι προέρχεται από το soundtrack της νέας ταινίας High Life στην οποία πρωταγωνιστεί -σκηνοθέτιδα είναι η Claire Denis, παλιά γνώριμη των Tindersticks (αυτή είναι η 8η συνεργασία τους).

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Απριλίου από τη City Slang και θα φτάσει και στη χώρα μας, σε διανομή της Rockarolla.

Κατά πώς φαίνεται, μάλιστα, το "Willow" θα είναι και ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε από κοντά το καλοκαίρι, στην ήδη πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Tindersticks στην Ελλάδα (Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Ηρώδειο).

{youtube}8xNSN6Kd8rI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured