Δόθηκαν πριν λίγο στη δημοσιότητα τα βιντεοκλίπ με τα οποία θα διαγωνιστούν φέτος στη Γιουροβίζιον η Κατερίνα Ντούσκα για λογαριασμό της Ελλάδας και η Τάμτα εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Στον 64ο Διαγωνισμό Ευρωπαϊκού Τραγουδιού, η Τάμτα κατεβαίνει με το "Replay", το κλιπ του οποίου σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος: μπορείτε να το δείτε στον αμέσως παρακάτω σύνδεσμο.

{youtube}ESkhPXfl4A0{/youtube}

Το "Replay" ποντάρει στον αγγλικό στίχο και σε μια αναγνωρίσιμη pop φόρμα, όντας συλλογική δουλειά υπογεγραμμένη από μια ομάδα με αρκετές διεθνείς περγαμηνές στο mainstream των καιρών μας: Alex P, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson & Albin Nedler. Κυκλοφορεί ήδη ως ψηφιακό single από τη Minos-EMI, ενώ σκαρφάλωσε ψηλά στις YouTube τάσεις της χώρας μας «χτυπώντας» την πρώτη 5άδα.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα συμμετάσχει με το τραγούδι "Better Love", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης, βλέποντας το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό η Έφη Γούση.

Αν και επίσης αγγλόφωνο και επίσης σε pop μονοάτια, το "Better Love" διαθέτει ένα πιο εναλλακτικό πρόσημο, που φέρνει κατά νου περιπτώσεις σαν την Jessie Ware και τη Lykke Li. Μουσικά το έχει συνθέσει η Ντούσκα από κοινού με τον Leon Of Athens (Τιμολέων Βερέμης) και τον David Sneddon, ενώ στιχουργικά το συνυπογράφει η ίδια με τον τελευταίο. Και αυτό κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Minos-EMI.

Καθώς περσινός νικητής της Γιουροβίζιον ήταν το Ισραήλ, ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου.

{youtube}Lc_b7SlK9js{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured