Λίγες μπάντες συζητήθηκαν με τόσο πάθος για τους ηχητικούς τους πειραματισμούς κατά την τρέχουσα δεκαετία, όσο οι Deafheaven.

Το γκρουπ από το Σαν Φρανσίσκο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του το 2013, με το «ανίερο» ανακάτεμα shoegaze και black metal που χαρακτήρισε το 2ο τους άλμπουμ Sunbather (Η.Π.Α. #130). Και έκτοτε ακολουθούν αυτήν την οδό, με τελευταίο σταθμό το Ordinary Corrupt Human Love του 2018 (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, εδώ), το οποίο τους έστειλε στο #111 των Η.Π.Α., στο #99 της Βρετανίας, στο #54 της Αυστραλίας, αλλά και στο #23 της Γερμανίας, επιβεβαιώνοντας τη fanbase που έχουν βρει στην κεντρική Ευρώπη.

Λόγω βέβαια του τελευταίου, κανείς δεν περίμενε να ακούσει τόσο σύντομα νέα τους. Ωστόσο πριν λίγες ώρες οι Deafheaven έδωσαν στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Black Brick": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Επί της ουσίας, βέβαια, το "Black Brick" δεν είναι ακριβώς νέο, αφού πρόκειται για τραγούδι που γράφτηκε στα sessions που έδωσαν το Ordinary Corrupt Human Love -και προφανώς «κόπηκε» στην τελική ευθεία. Τώρα όμως λειτουργεί μια χαρά ως promo για την επερχόμενη αμερικανική τους περιοδεία, που θα τους βρει να μοιράζονται τη σκηνή με τους Baroness.

{youtube}KGXm6m5OnAc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured