Είναι διαχρονική η σχέση των Tindersticks με το ελληνικό εναλλακτικό κοινό και έχει δοκιμαστεί ως τώρα σε πολλές περιστάσεις.

Η ανακοίνωση λοιπόν της επιστροφής τους στην Ελλάδα έχει ήδη πυροδοτήσει τον δικό της ενθουσιασμό: ο Stuart A. Staples και η παρέα του ανακοίνωσαν ότι το καλοκαίρι θα βρεθούν ξανά στην Αθήνα, για μια συναυλία στο Ηρώδειο, το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι Tindersticks θα παίξουν στον ιστορικό χώρο του αρχαίου Ωδείου. Ο ερχομός τους εντάσσεται στον φετινό προγραμματισμό του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε υπάρξει και το 2017 ενδιαφέρον να έρθουν στον ίδιο χώρο, υπό το ίδιο πλαίσιο. Είχε μάλιστα υπάρξει και πρόβλεψη για ακριβή ημερομηνία, ωστόσο η συναυλία δεν έγινε ποτέ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαίρης Αδαμοπούλου στην εφημερίδα Τα Νέα, η 9μελής επιτροπή που εισηγείται στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) τις εκδηλώσεις που είναι κατάλληλες για το Ηρώδειο, δεν είχε συμπεριλάβει το αίτημα του βρετανικού σχήματος στο πρόγραμμα που έστειλε.

Δισκογραφικά η μπάντα από το Νότιγχαμ της Αγγλίας έχει πια σχεδόν 3 χρόνια να φανεί, από το άλμπουμ του 2016 The Waiting Room (δείτε εδώ τι είχε γράψει στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος), δουλειά που τους έστειλε στο #71 της Βρετανίας και στο #49 της Γαλλίας, αλλά τους είχε φέρει και στην Ελλάδα, στον μέχρι στιγμής τελευταίο τους ερχομό στα μέρη μας (διαβάστε εδώ την ανταπόκρισή μας από Θεσσαλονίκη και Αθήνα).
 
Πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα.

{youtube}Nh7QuDWsVgQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured