news.team

Στα 36 της, η St. Vincent περσόνα της Annie Clark από την Tulsa της Οκλαχόμα χαίρει γενικής εκτίμησης ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στη σύγχρονη pop/rock τραγουδοποιία, έχοντας πίσω της μια συνεπή πορεία η οποία ξεπερνά πλέον τη 15ετία.

Τυπικά, τελευταίος της δίσκος μέχρι σήμερα θα πρέπει να θεωρείται το MassEducation του 2018 (Βρετανία #81). Επειδή όμως περιέχει ακουστικές εκτελέσεις στα τραγούδια του Masseduction (2017), πολλοί τείνουν να το βλέπουν ως ένα απλό συμπλήρωμά του.

Ίσως κάπως έτσι το βλέπει και η ίδια, καθώς εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη υποψηφιότητά της στα Grammy ώστε να τονώσει το promo για εκείνο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το ομώνυμο κομμάτι: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το Masseduction είναι ένα από τα πιο συζητημένα άλμπουμ της τρέχουσας δεκαετίας (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), ενώ τα πήγε περίφημα και εμπορικά, στέλνοντας τη St. Vincent στο #10 των Η.Π.Α., στο #6 της Βρετανίας και στο #19 της Αυστραλίας. Έκανε μάλιστα αισθητή την παρουσία του και στην Ελλάδα, έστω και στα «χαμηλά» (#69).

{youtube}jPha0h8TA5U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured