Η επιστροφή του Future

Δείτε το βιντεοκλίπ για το φρέσκο "Jumping On A Jet"

news.team
news.team

Ο Future είναι από τα λίγα ονόματα του επίκαιρου χιπ χοπ που έχει καταφέρει να αρέσει πολύ τόσο στους παλιούς, όσο και στη νεολαία που έχει στραφεί περισσότερο προς την trap αισθητική. Το δε γκελ του είναι και εμπορικά μεγάλο, όπως αποδεικνύουν τα 4 σερί νούμερο 1 άλμπουμ τα οποία έχει στον εθνικό κατάλογο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν και πέρυσι έβγαλε 2 άλμπουμ μαζεμένα, ο 35χρονος ράπερ δείχνει να έχει μεγάλα σχέδια και για φέτος. Και ως προάγγελό τους, δίνει τώρα στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Colin Tilley για ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Jumping On A Jet": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Jumping On A Jet" προέρχεται από ένα νέο άλμπουμ ονόματι The Wizrd, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου από την Freebandz και την Α1, σε διεθνή διανομή Epic.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top