Το αμερικανικό περιοδικό Out έγραψε ότι, αν είσαι gay, τότε το τραγούδι του καλοκαιριού 2018 ήταν το "Screwed" της Janelle Monáe.

Το "Screwed" ήταν ένα από τα κομμάτια που απαρτίσανε το άλμπουμ Dirty Computer, μια πολυσυζητημένη και εμπορικά επιτυχημένη δουλειά (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #8, Αυστραλία #12, Καναδάς #8, Γερμανία #29, Ιαπωνία #133), που κατέληξε σε κάμποσες λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ του 2018 (μεταξύ τους και η δική μας, δείτε εδώ). Για το τραγούδι, η Monae συνεργάστηκε μάλιστα με τη Zoë Kravitz -την κόρη δηλαδή του «πολύ» Lenny Kravitz, η οποία είναι γνωστή ως μοντέλο, τραγουδίστρια και (κυρίως) ηθοποιός, με τη διεθνή αναγνωρισιμότητα να έρχεται το 2011, όταν έπαιξε την Angel Salvadore στο X-Men: First Class.

Τώρα, λοιπόν, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου promo για το Dirty Computer, η Janelle Monáe δίνει στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το "Screwed", το οποίο σηκώνει ξανά συζητήσεις.

Όπως μπορείτε δηλαδή να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, στο κλιπ συμπρωταγωνιστεί η Tessa Thompson, η 35χρονη σήμερα Καλιφορνέζα ηθοποιός που μέσα στην τρέχουσα δεκαετία έγινε γνωστή από το sequel του Rocky, Creed (2015) και από το Thor: Ragnarok (2017). Πολλοί θεωρούν ότι η Thompson και η Monáe είναι ζευγάρι, κάτι ωστόσο που καμία από τις δύο δεν έχει επιβεβαιώσει.

{youtube}BLPV55zXwJM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured