Νέο τραγούδι από τη Lana Del Rey, με τίτλο ...σιδηρόδρομο και αναφορές στη Σίλβια Πλαθ

Ακούστε το "Hope Is Α Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It"

news.team
news.team

«Don't ask if I'm happy, you know that I'm not
But at best I can say I'm not sad
'Cause hope is a dangerous thing for a woman like me to have»

Κύλησε γρήγορα ο καιρός από το 2017 και την τελευταία δισκογραφική εμφάνιση της Lana Del Rey με το άλμπουμ Lust For Life. Μια δουλειά που την πιστοποίησε ανάμεσα στους μεγάλους «παίκτες» του σήμερα, αρέσοντας τόσο στο κοινό (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Καναδάς #1, Γερμανία #8, Ελλάδα #5), όσο και στους κριτικούς (δείτε τι έγραψε σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Το 2019 έχει λοιπόν οριστεί ως έτος επιστροφής και το σχετικό promo καλά κρατεί, με τη δημοσίευση μιας νέας μπαλάντας με τίτλο ...σιδηρόδρομο: λέγεται "Hope Is Α Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It" και μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το τραγούδι λεγόταν αρχικά "Sylvia Plath" και διατηρεί τις αναφορές του στη διάσημη Αμερικανίδα ποιήτρια και τον εξομολογητικό τόνο των έργων της. 

To "Hope Is Α Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It" θα περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Norman Fucking Rockwell, για το οποίο ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top