Αναστασία Τουρούτογλου

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο Barack Obama, που τον τελευταίο καιρό δικτυώνεται όλο και περισσότερο στο ίντερνετ, είχε ξεκινήσει το δικό του κανάλι στο Spotify όπου είχε δημιουργήσει τις προσωπικές του playlists σε απευθείας μετάδοση από τον Λευκό Οίκο.

Ξέραμε λοιπόν ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής περνάει τη μέρα του στο...γραφείο ακούγοντας Coldplay, Florence And The Machine, Rolling Stones και Aretha Franklin. Από την άλλη τα βράδια προτιμούσε την Beyonce, τον Van Morrison ή τον Frank Sinatra.

Και τώρα ο Obama προχώρησε σε ακόμα μία αποκάλυψη, λέγοντας ποιο τραγούδι αγάπησε περισσότερο μέσα στη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες. Και αυτό είναι το "How Much A Dollar Cost" του Kendrick Lamar. 

O Πρόεδρος των HΠΑ μάλιστα έφτιαξε ολόκληρη λίστα με τα πράγματα που ξεχώρισε μέσα στο 2015 και το κομμάτι του Lamar είχε περίοπτη θέση. Πάντως με την Michelle μάλλον θα διαφωνούν στο σπίτι αφού η πρώτη κυρία δηλώνει ότι προτιμάει το "Uptown Funk" του Μark Ronson, το οποίο είναι σύμφωνα με τα στοιχεία του Vevo το πιο πολυπαιγμένο κομμάτι για το 2015.

{youtube}I7Ui-svcxO0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured