Αναστασία Τουρούτογλου

Nικήτρια των φετινών BBC Awards ανακηρύχθηκε εχθές το βράδυ η Adele, αφού επικράτησε σε δύο από τις βασικές κατηγορίες της απονομής. 

Η τραγουδίστρια μπορεί αυτές τις ημέρες να ζει στη σκιά των κατηγοριών που τη θέλουν να έχει «κλέψει» στο τραγούδι «A Million Years Ago» ένα παλαιότερο τούρκικο κομμάτι, αλλά σάρωσε στον βρετανικό διαγωνισμό κερδίζοντας τον τίτλο του Βρετανού Καλλιτέχνη της Χρονιά και της Καλύτερης Ζωντανής Εμφάνισης της Χρονιάς 

Aνάμεσα στους υπόλοιπους νικητές, η Taylor Swift η οποία κέρδισε το βραβείο του Διεθνή Καλλιτέχνη της Χρονιάς και ο Hozier που κέρδισε το βραβείο για το Τραγούδι της Χρονιάς.

Όλα αυτά έγιναν στην Genting Arena toy Βirmingham, ενώ στη σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν ζωντανά οι Ellie Goulding, οι Stereophonics και οι One Direction, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Mumford and Sons που ακύρωσαν την εμφάνιση τους την τελευταία στιγμή.

Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, Chris Evans, είπε πως τα βραβεία του BBC «βρίσκεται στο κέντρο του μουσικού σύμπαντος», μόνο που κανείς άλλος δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο αφού από τους νικητές της απονομής μόνο ο Hozier πέρασε για να πάρει το βραβείο του.

{youtube}YQHsXMglC9A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured