Αναστασία Τουρούτογλου

Στις 29 Νοεμβρίου η Erykah Badu ήταν η οικοδέσποινα των Soul Train Awards και κατά την διάρκεια του εναρκτήριου λόγου της έκανε ένα σκετσάκι στο οποίο παρίστανε ότι μιλάει με την Iggy Azalea στο κινητό. Η συζήτηση πήγαινε ως εξής: «Α, Iggy Azalea, γεια σου! Όχι, όχι, όχι, φυσικά μπορείς να έρθεις κι εσύ. Άλλωστε αυτό που κάνεις σίγουρα δεν είναι ραπ».

Όπως καταλαβαίνετε της Azalea της γύρισε λίγο το μάτι και μπήκε στο Twitter ,κάνοντας διάφορα πικρόχολα σχόλια για την Badu. Η οποία, απ' ότι φαίνεται όμως, αντιμετώπισε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα σχετικά με αυτό που είπε από τα νεύρα της Iggy. Την οργή των παιδιών της που είναι μεγάλη θαυμαστές της τραγουδίστριας. 

Η Erykah Badu πόσταρε λοιπόν πριν δύο ημέρες ένα βιντεάκι στα social media στο οποίο ζητάει συγγνώμη από την Iggy για λογαριασμό των παιδιών της. Όπως είπε συγκεκριμένα «Αυτό το κάνω για τα παιδιά μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Iggy Azalea γιατί οι κόρες μου είναι μεγάλες φαν, την ακούν όλη την ώρα. Το κάνω εκ μέρους τους.».

Η Azalea πάντως δεν κράτησε μούτρα. Είπε αμέσως ότι δέχεται την συγγνώμη και μάλιστα έδωσε τις κόρες της Badu δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες της. Όταν μπαίνουν στη μέση τα παιδιά τα θέματα λύνονται πιο πολιτισμένα. 

{youtube}u3u22OYqFGo{/youtube}

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured