Αναστασία Τουρούτογλου

 

Οι Ghost έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους «έτοιμοι» για το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν σε κάποιο σημείο τα πραγματικά τους πρόσωπα, μυστικό που για την ώρα έχουν πετύχει να κρατούν επτασφράγιστο. Ίσως όμως τώρα να έφτασε η ώρα για το πρώτο σοβαρό «ρήγμα», κάτι άλλωστε αναμενόμενο, με βάση τη διογκούμενη επιτυχία της μπάντας με το νέο άλμπουμ Meliora (δες την κριτική του Χάρη Συμβουλίδη εδώ κι εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Παναγιώτη Λουκά).

Τις προάλλες, λοιπόν, ο ηγέτης των Prong και κιθαρίστας των Danzig, Tommy Victor, διασκέδαζε στη Νέα Ορλεάνη μαζί με μέλη των δύο συγκροτημάτων στα οποία μετέχει (ανάμεσά τους και ο ίδιος ο Glenn Danzig) και γρήγορα η παρέα μεγάλωσε, καθώς προστέθηκαν και άλλες διασημότητες: πιο συγκεκριμένα, ο Phil Anselmo, ο Sean Yseult των White Zombie και η Αυτού Σκοτεινότης, Papa Emeritus III των Ghost. 

Σε κάποιο σημείο, κάποιος τράβηξε μια αναμνηστική φωτογραφία της παρέας, η οποία ύστερα -ως είθισται στους social media καιρούς μας- ανέβηκε στο Twitter με τα απαραίτητα hashtags. Όπως καταλαβαίνετε, οι αντιδράσεις υπήρξαν άμεσες. Και εφόσον μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους πάντες στη φωτογραφία πριν του ημίγυμνου νεαρού που ποζάρει επιδεικτικά στη μέση, έχουμε κάθε λόγο να πιστέψουμε πως βλέπουμε τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από την περσόνα του Papa Emeritus III!

Papaem-2.jpg

Σύμφωνα με τις πρώτες διασταυρώσεις, πρόκειται για τον γνωστό Σουηδό τραγουδιστή Tobias Forge, γνώριμο από τη θητεία του στους Magna Carta Cartel, τους Repugnant και τους Subvision. 

{youtube}-0Ao4t_fe0I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured