avopolis.team

Yellow_Dogs6

Ο κιθαρίστας των Yellow Dogs, Sourosh Farazmand, και ο τραγουδιστής τους Arash Farazmand έπεσαν νεκροί χθες όταν ένας συμπατριώτης τους Ιρανός, μέλος σε άλλο συγκρότημα, άνοιξε πυρ εναντίον τους, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει. Νεκρός είναι επίσης ένας ακόμα Ιρανός μουσικός της περιοχής, ο Ali Eskandarian –φίλος των Yellow Dogs, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται μαζί τους όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι Yellow Dogs είχαν λάβει αρκετή δημοσιότητα στον νεοϋορκέζικο τύπο ως μπάντα η οποία ζήτησε επίσημο πολιτικό άσυλο, μιλώντας ανοιχτά για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξουν ροκ μουσική στο θεοκρατούμενο Ιράν και για το ότι κάθε σχετική συναυλία στην Τεχεράνη έπρεπε να οργανώνεται στα κρυφά.

Τα αρχικά δημοσιεύματα, που ήθελαν ένα μέλος της μπάντας να ευθύνεται για το μακελειό, ελέγχθηκαν ως ανακριβή μετά την επίσημη ενημέρωση την οποία εξέδωσε χθες το βράδυ ο μάνατζερ των Yellow Dogs. Σύμφωνα μ' εκείνον, ο δράστης ήταν γνώριμος του συγκροτήματος και μουσικός σε άλλο ιρανικό γκρουπ, είχε όμως τσακωθεί με τους Yellow Dogs ήδη από το 2012 –και τα προηγούμενα αυτά έγιναν αιτία για έναν ακόμα καυγά, ο οποίος αποδείχθηκε μοιραίος.

{youtube width="480" height="300"}ofauU0SiOkQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured