avopolis.team

Wu-Tang_Clan0989

Σύμφωνα με τον RZA, φταίει ξεκάθαρα ο Raekwon –με τα σκάγια να παίρνουν όμως και τους GZA, Ghostface Killah & Inspectah Deck. Το πολυαναμενόμενο Better Tomorrow, το οποίο θα επισφράγιζε τους εορτασμούς της παγκόσμιας χιπ χοπ κοινότητας για τα 20 χρόνια από το οριακό Enter The Wu-Tang (36 Chambers), ήταν να βγει τον Ιούλιο, καθώς όμως η χρονιά οδεύει προς το τέλος της δεν έχει καν μέρα επίσημης κυκλοφορίας.

Μιλώντας στο Grantland, o RZA κατηγόρησε ευθέως τον Raekwon για «αμέλεια» και επισήμανε ότι ενώ εκείνος ξόδεψε άπειρο χρόνο και χρήματα στην όλη υπόθεση –παραμερίζοντας την κινηματογραφική του καριέρα– ο Raekwon δεν επέδειξε την παραμικρή διάθεση συμμετοχής. «Σέβομαι το γεγονός ότι ο καθένας μας είναι απασχολημένος με τα προσωπικά του», επεσήμανε ο διάσημος ράπερ, «ξεκίνησα όμως με ένα πλάνο που πίστευα ότι θα δουλέψει. Και ίσως τελικά να μη δουλεύει».

Ο RZA υποστήριξε ότι οι πιο φιλότιμοι συμμετέχοντες από τους παλιούς αδερφούς ήταν ο Method Man με τον Cappadonna, τον Masta Killa και τον U-God, ενώ άφησε παράπονα και για τον Inspectah Deck («ήταν και δεν ήταν παρών»), τον Ghostface Killah («συμμετείχε κατά 20%») και τον GZA («χρειάζομαι περισσότερη ενέργεια εκ μέρους του»).

Ο Raekwon απάντησε λακωνικά, μέσω Twitter, γράφοντας απλά: «Yea I just read that RZA article? Shit is funny to me. I love u RZA, u know what it really is»... 


{youtube width="480" height="300"}HpQmFfdYFzY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured