Lady_Gaga567

Αλλιώς τα είχε σχεδιάσει η Lady Gaga για το ARTPOP, αλλιώς υποχρεώθηκε τελικά να τα κάνει μετά από πιέσεις της δισκογραφικής της εταιρείας, όπως αποκαλύπτεται τώρα, έναν μήνα μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ.

Μήλο της έριδας, ένα τραγούδι για την πριγκίπισσα Νταϊάνα ονόματι "Princess Die": η Lady Gaga το έγραψε προς τιμήν της, δηλώνοντας ότι κατά τα παιδικά της χρόνια η Νταϊάνα υπήρξε το «πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της». Το παρουσίασε μάλιστα και ζωντανά, πριν περίπου έναν χρόνο, σε μια συναυλία της στο Twickenham (Λονδίνο). Η ίδια είχε προβλέψει πως θα αποδεικνυόταν αμφιλεγόμενο, αλλά οι ιθύνοντες της δισκογραφικής της φαίνεται πως ανησύχησαν από τις αντιδράσεις του κόσμου εκείνη τη βραδιά. Κι έτσι, όταν έφτασε πλέον η ώρα να οριστικοποιηθεί η tracklist του ARTPOP, πάτησαν πόδι και την έπεισαν πως έπρεπε να αφαιρεθεί.

Η Lady Gaga λανσάρει πάντως μια διαφορετική ιστορία κάθε που τη ρωτούν κάτι σχετικό οι fans, λέγοντας ότι μόνη αιτία που το "Princess Die" κόπηκε κατά την τελική επιλογή είναι πως «απλά δεν βρισκόταν στο ίδιο επίπεδο με τα κομμάτια που απάρτισαν την οριστική μορφή του νέου άλμπουμ».


{youtube width="480" height="300"}pQxT4XSgzRY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured