avopolis.team

Britney_Spears978

Πριν λίγο μόλις καιρό χαρακτήρισε «πραγματικά απαίσιο» τον Damon Albarn, τώρα έρχεται να δηλώσει τον θαυμασμό του για τη Britney Spears. Ο λόγος για τον William Orbit, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους συνεργάτες του νέου άλμπουμ της Αμερικανίδας σούπερ σταρ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Britney Jean, ο Orbit αναφέρθηκε στο τραγούδι "Alien", «το οποίο είναι πραγματικά καλό», ενώ επεσήμανε ότι θα πάει ως το Λας Βέγκας να δει το σόου που θα ξεκινήσει οσονούπω η Spears, καθώς έχει πλέον γίνει μεγάλος fan της: «Πάντα μου άρεσε, αλλά έγινα αληθινός fan όταν άρχισα να ψάχνω το ρεπερτόριό της. Θα με βρείτε λοιπόν κι εμένα στο Λας Βέγκας, να τραγουδάω ανάμεσα στους ακροατές».

Παράλληλα, ο Άγγλος μουσικός και παραγωγός σχολίασε την αλλαγή που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια στη μουσική πλευρά της διασκέδασης στο Λας Βέγκας, λέγοντας ότι ο κόσμος που πάει εκεί δεν θέλει πια να ακούει καλλιτέχνες σαν τον Tony Bennett, αλλά σαν τη Britney Spears.

{youtube width="480" height="300"}CduA0TULnow {/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured