Οι You Say Party! (μέχρι πρότινος γνωστοί ως  "You Say Party, We Say Die") Θα βρεθούν στη χώρα μας για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στη σκηνή του Gagarin!
 
Με πρόσφατες μνήμες από τον αναπάντεχο χαμό του drummer τους "Devon Clifford"  που τους έφερε κοντά στην διάλυση,
αλλά κινητήριο δύναμη την αγάπη του κόσμου οι Καναδοί αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτό που άφησαν στη μέση με μία ευρωπαϊκή περιοδεία που θα κάνει στάση και στην Αθήνα!
 
Το 2004 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους με τίτλο 'hit the floor!' σε garage punk ήχους που δανείζονται  από την electropop των "Le tigre", το post-punk των "Yeah Yeah Yeahs" και το δραματικό συναισθηματισμό των "Pretty girls make graves".
Ακολούθησαν τα "lose all time" και "xxxx", albums που τους εδραίωσαν στη συνείδηση του κοινού και εκτόξευσαν την δημοτικότητά τους στα ύψη. 
 
Στις 28 Νοεμβρίου επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα για μια συναυλία - PARTY!, στην οποία το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με τους παροξυσμούς των "The Gap (Between the Rich and the Poor)", "Teenage Hit wonder", αλλά και τις σκοτεινές στιγμές των "Dark days" και "Monster" σε μία dance soul -punk βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!
 
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι εκπληκτικοί "The Callas"!
 
___
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 12 Οκτωβρίου
 
Ticket house, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)  
Public, Σύνταγμα, The Mall
Rhythm records, Εμ.Μπενάκη 74, Εξάρχεια             
 
Τιμή εισιτηρίου: 22 Ευρώ
 
 
You Say Party ...We Say Dance!!!


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured