Οι Simian Mobile Disco κυκλοφορούν συλλογή με singles τον επόμενο μήνα.

news.team
news.team

Οι Simian Mobile Disco ανακοίνωσαν ότι τον επόμενο μήνα και πιο συγκεκιμένα στις 29 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν τη συλλογή ‘Delicacies’ η οποία θα περιλαμβάνει techno singles που το δίδυμο κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά.

Οι James Ford και Jas Shaw, μάλιστα αποκάλυψαν ότι κύρια πηγή έμπνευσης για αυτό το album αποτέλεσε η διεθνής κουζίνα, αφού όπως τονίζουν, όλα τα singles τα εμπνεύστηκαν από διάφορα ασυνήθιστα φαγητά που δοκίμασαν φέτος καθώς περιόδευαν.

Η έκδοση θα περιλαμβάνει δύο discs: το πρώτο με τα singles και το δεύτερο με mixed υλικό από live sessions του ντουέτου στο studio. Επιπλέον η συλλογή θα περιλαμβάνει και singles τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ξανά σε CD αλλά είχαν βγει μόνο σε βινύλιο.

'Delicacies' :

Unmixed:

'Aspic'
'Nerve Salad'
'Casu Marzu'
'Thousand Year Egg'
'Skin Cracker'
'Hákarl'
'Sweetbread'
'Ortolan'
'Fugu'

Mixed:

'Sweetbread'
'Hákarl'
'Nerve Salad'
'Casu Marzu'
'Skin Cracker'
'Aspic
'Thousand Year Egg Drumappella'
'Ortolan'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top