news.team

Jameson Irish whiskey


Από το 1780, όταν ο John Jameson ίδρυσε το αποστακτήριό του στο Δουβλίνο, έως και σήμερα, το Jameson Irish whiskey κάνει περήφανη την Ιρλανδία. Αποτελεί άλλωστε σήμα κατατεθέν για το νησί, αφού η τριπλή απόσταξή του, που το κάνει δύο φορές πιο απαλό στη γεύση, το καθιστά ένα απόλυτα ιδιαίτερο όσο και χαρακτηριστικά ιρλανδικό προϊόν!

Το πρώτο αποστακτήριο του Jameson στο Δουβλίνο (The Old Jameson Distillery) χρησιμοποιείται πλέον ως μουσείο, και συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών που θέλουν να κάνουν ένα εις βάθος σεμινάριο στο Jameson Irish whiskey. Αυτή ακριβώς την εμπειρία του OJD μεταφέρει το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του Jameson, το J-Bus, περιοδεύοντας ανά την Ευρώπη. Και τώρα είναι η σειρά της Θεσσαλονίκης, αφού το J-Bus θα παρκάρει στο Mediterranean Cosmos από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου!

Το J-Bus λοιπόν υπόσχεται στους μύστες του whiskey και στους φίλους του Jameson μία μοναδική εμπειρία, αφού  αναπαράγει το σεμινάριο που γίνεται στο Old Jameson Distillery, μέσα σε έναν εντυπωσιακό χώρο με αίθουσα προβολής, αίθουσα σεμιναρίου και βέβαια…το J-bar για να δοκιμάσει κανείς επί τόπου την ιδιαίτερη γεύση του Jameson Irish whiskey και τα Jameson mixers!


Περισσότερες πληροφορίες για το πώς να ανοίξετε τις πόρτες του J-Bus και να πάρετε εισιτήριο για τον ξεχωριστό κόσμο του Jameson, επισκεφτείτε το ειδικό website www.jbus.gr.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured