«Ένιωθα ότι αν σκότωνα τον John Lennon, θα γινόμουν ‘κάποιος’», λέει σήμερα ο Mark Chapman.

news.team
news.team

Ο δολοφόνος του John Lennon, Mark Chapman μίλησε πρόσφατα για τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον πρώην Beatle το 1981.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Spinner, η αίτηση αποφυλάκισης – υπό όρους - που είχε υποβάλλει ο Chapman απορρίφθηκε για έκτη φορά πριν από μερικές ημέρες. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο 55χρονος είπε στην αρμόδια επιτροπή που εξέταζε την αίτησή του, τι ήταν αυτό που τον έκανε να σκοτώσει τον Lennon.
«Δεν σκεφτόμουν καθαρά. Πήρα μια φρικτή απόφαση να τερματίσω τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, για λόγους εγωϊσμού. Ένιωθα ότι αν σκότωνα τον John Lennon, θα γινόμουν ‘κάποιος’. Αντι γι’ αυτό έγινα δολοφόνος και οι δολοφόνοι παύουν πλέον να είναι ‘κάποιοι’...», είπε ο Chapman ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε κάνει μια λίστα με πιθανούς στόχους στους οποίους περιελάμβανε τον παρουσιαστή Johnny Carson και την ηθοποιό Elizabeth Taylor και προσέθεσε: «Αν δεν ήταν ο Lennon, θα ήταν κάποιος άλλος».
Ο Chapman υποστηρίζει ότι πλέον έχει αλλάξει και ότι είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος πιστεύει στην διδασκαλία του Ιησού: «Τον γνωρίζω, είναι μαζί μου, είναι μαζι μου αυτή την ώρα και με βοηθάει να σας μιλήσω. Χωρίς Αυτόν δεν είμαι τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top