Από τον ψηφιακό κόσμο, στον πραγματικό: Ένα party δρόμος

Πολλά party διοργανώνονται στην Αθήνα αυτόν τον καιρό, σαν το πρώτο επίσημο party του ΚΨΜ δεν θα είναι κανένα. Η ψηφιακή παρέα του Facebook που δημιουργήθηκε από την Σελίδα Επιτροπή Σωτηρίας Χατζημεταλλάδων , κλείνει φέτος 4 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό internet και διοργανώνει την πρώτη της απόδραση από τις 010011101001 πλατφόρμες. ΤοΣάββατο, 10 Ιουνίου στο Temple Athens Club τα ΚΛΓΔ, όπως τα ονομάζει ο Επίτροπος, θα συνταχθούν ο ένας δίπλα στον άλλον, 10.000 side by side για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, να γνωριστούν από κοντά, να επικοινωνήσουν, να κερδίσουν μεγάλα δώρα και να έρθουν πιο κοντά στην Σωτηρία.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επειδή την ίδια μέρα υπάρχει και ο τελικός του Champions League, η Επιτροπή εξασφάλισε την προβολή του ποδοσφαιρικού αγώνα Manchester City – Inter στο videowall, παράλληλα με το αγνό metal που ακούγεται δυνατά από τα ηχεία του club.

Το event χορηγούν οι No Remorse Records, Venerate Industries, New Long Festival και πολλές πολλές μπάντες/καλλιτέχνες που συχνάζουν στους γνωστούς ιστοχώρους και μοιράζονται τις σκέψεις τους με την Επιτροπή.

Facebook Event

a

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured