Ναταλία Πετρίτη

Σε συνεταιριστικό καφέ στο Κορδελιό εμφανίστηκε και τραγούδησε ο Γιάννης Αγγελάκας, με το βίντεο της εμφάνισής του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θέλησε να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή του στην ομάδα νεαρών Ρομά που άνοιξε το καφέ, στο οποίο η τοπική κοινωνία είχε εκφράσει εδώ και αρκετές ημέρες την εχθρικότητά της. 

Ο πάλαι ποτέ frontman του ιστορικού συγκροτήματος Τρύπες τραγούδησε με τους νεαρούς που θέλησαν μέσα από το άνοιγμα του χώρου εστίασης να κάνουν μία νέα επαγγελματική αρχή στη ζωή τους.

Δείτε την ανάρτηση του Αγγελάκα στο Facebook:

«Στο Κορδελιό μια ομάδα νεαρών τσιγγάνων άνοιξε το συνεταιριστικό καφέ Kherel. Κάτοικοι και φορείς της περιοχής δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προσπάθεια και βάζουν όσα εμπόδια μπορούν στη λειτουργία του. Εκεί βρεθήκαμε χθες με τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου και τον Αλέκο Κόντζογλου από τους 100°C, καθώς και με το Δημήτρη Μυστακίδη.

Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχέδιά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε μαζί τους.

Στην παρέα μας ήταν και ο πατέρας Αθηναγόρας που εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια στηρίζει τα παιδιά των τσιγγάνων της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας τα να μορφωθούν και να συνυπάρξουν ισότιμα και αξιοπρεπώς με την τοπική κοινωνία».

https://www.facebook.com/giannisaggelakasofficial/videos/760212462520757/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured