Δυο μήνες μετά την επιτυχία του "Πάλι", η Μαρίνα Σάττι μπήκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης. Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς η Μαρίνα Σάττι έγινε η ambassador Ελλάδας στην παγκόσμια καμπάνια SpotifyEQUAL, για την ισότητα των φύλων και την γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. H Μαρίνα Σάττι έχει κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις και είναι στην playlist με το "Πάλι", το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια views.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνα Σάττι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, της Equal Greece με τη φωτογραφία της να γίνεται το cover της λίστας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί έναν ακόμα σταθμό στην ως τώρα επιτυχημένη διεθνή πορεία της Μαρίνα Σάττι, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εμφάνισή της στο ιστορικό KEXP Radio, έναν από τους πιο σημαντικούς μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με έδρα το Σιατλ, καθώς και πολλαπλές συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ world μουσικής σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured