Σε ηλικία μόλις 46 ετών έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (22/08), ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος των Razastarr.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών - Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον μουσικό που κινούνταν πεζός, ενώ ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ο άτυχος άντρας λίγο μετά τη 01:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον οδηγό που χτύπησε τον 46χρονο αναζητά το ΑΤ Θηβών, που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος.

Razastarr και σόλο πορείες

Οι Razastarr (Νικόλας Καρίμανλης & Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος) δημιουργήθηκαν το 1993. Είναι ένα από τα πλέον ιστορικά hip hop σχήματα στην Ελλάδα. Αρχικά κυκλοφόρησαν τρεις δουλειές (Τα πιο όμορφα όνειρα είναι ανώνυμα, Το κελί, Όπως λιώνει το κερί). Τα δύο μέλη των Razastarr κυκλοφόρησαν ξεχωριστά τα Εν χρόνω (Νικόλας Καρίμανλης, 2007) και Από το μηδέν στο είμαι (Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, 2005), αντίστοιχα. 

Συγκρότημα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ελληνικού χιπ χοπ, οι Razastarr από τον Βύρωνα χάραξαν τον δικό τους δρόμο στα χρόνια διαμόρφωσης της εγχώριας σκηνής. Με το συγκρότημα να κλείνει τον κύκλο του τον Νοέμβριο του 2017 με ένα τελευταίο live στο PassPort (διαβάστε τι γράψαμε γι' αυτό, εδώ), και ένα άλμπουμ την προηγούμενη χρονιά (με τίτλο Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου) ο Οδυσσέας επέστρεψε το 2020 στη σόλο καριέρα, με τον δίσκο Άπατη Γη, 15 χρόνια μετά το Από το Μηδέν Στο Είμαι του 2005.

Αδερφή του Οδυσσέα είναι η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως Sadahzinia, η οποία έγραψε στο Facebook:

Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρεας - Οδυσσέας Δρακος Τσιαμπόκαλος - έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκειά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαυσου.

https://www.facebook.com/sadahziniaofficial/posts/414060467055652

Ο Νικόλας Καρίμανλης, με τον οποίον είχαν ιδρύσει τους Razastarr, ανάρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους:

https://www.facebook.com/nikolasrazastarr/posts/2868049240079634:0 

 Διαβάστε ακόμα: Razastarr/Το Τελευταίο, Δικό μας Live

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured