Σήμερα στο Χοροστάσιο, ο «τελευταίος χορός» της σεζόν για το Avopolis Radio

Οι παραγωγοί του σταθμού κρεμάνε τα μικρόφωνα στο στούντιο για φέτος και ανεβαίνουν στην ταράτσα στο Χοροστάσιο αναλαμβάνοντας τα decks από τις 19:00 με ελεύθερη είσοδο.

news.team
news.team

Στην Ταράτσα,στο Χοροστάσιο, στο κέντρο της πόλης την Τετάρτη 24 Ιουνίου το Avopolis Radio αποχαιρετά μία ακόμη ραδιοφωνική σεζόν σε ένα all together now soiree, με τους παραγωγούς του σταθμού να πίνουν κρύες μπύρες, να παίζουν καυτές μουσικές και να σχεδιάζουν τα ραδιοφωνικά πλάνα της επόμενης.

Παράλληλα, λανσάρουμε και το καλοκαιρνό μας dj residency στην Ταράτσα. Yeap, την Παρασκευή 26 Ιουνίου βγάζουμε τα τελευταία καλοκαιριάτικα μικρόφωνα on air και την Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκινάμε το εβδομαδιαίο μας dj residency. Κάθε Δευτέρα ένας διαφορετικός dj του σταθμού θα διαλέγει μουσική για τους ντόπιους τουρίστες της πόλης και θα έχει θέα την Αθήνα στις δροσερές ώρες της ημέρας, δηλαδή από τις 8μμ και μετά.

Για αυτή την Τετάρτη αναμείνατε all star dj line up. Σχεδόν όλοκληρο το crew του σταθμού θα παρελάσει από τα decks με στικάκια έτοιμα για να μοιράσουν summer vibes στα μόλις 20λεπτα mini set που θα έχει ετοιμάσει ο καθένας.

Είσοδος ελεύθερη.

Εδώ το Facebook event.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top