Σωκράτης Μάλαμας: "η κατάσταση μοιάζει με πείραμα κοινωνικού ελέγχου"

Τέλος τα καθημερινά βίντεο από τη σελίδα του στο Facebook, με ένα χειρόγραφο μήνυμα

news.team
news.team

Το τέλος των καθημερινών βίντεο από τη σελίδα του στο Facebook, ανακοίνωσε ο Σωκράτης Μάλαμας. Καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας μέχρι σήμερα, ανέβαζε κομμάτια που ηχογραφούσε στο σπίτι, κάνοντας έτσι παρέα σε όσους αγαπούν τη μουσική του.

Ο τραγουδοποιός μίλησε για ένα "πείραμα κοινωνικού ελέγχου, πλανητικών διαστάσεων, δομημένο πάνω στον φόβο για υπαρκτούς και ανύπαρκτους λόγους", ενώ εκτίμησε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, "με προφάσεις παράξενες".

Αναλυτικά, το σημείωμά του:

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Η επικοινωνία μας έφτασε στο τέλος της

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη παρέα σ' αυτό το ταξίδι του εγκλεισμού.

Η κατάσταση μοιάζει με πείραμα κοινωνικού ελέγχου, πλανητικών διαστάσεων, δομημένο πάνω στον φόβο για υπαρκτούς και ανύπαρκτους λόγους.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί μπορεί να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον, με προφάσεις παράξενες. [Δεν ακυρώνονται εύκολα αποφάσεις που έχουν παρθεί σε περιόδους ανάγκης]

Καλή συνέχεια, με καρδιά και Νού.

Μας λείπετε ήδη.

Σωκράτης Μάλαμας

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Μάλαμας: «Όσο παραμένουμε συνεπείς έγκλειστοι, κάποιοι φροντίζουν να "εκσυγχρονίσουν" τα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον»

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares