news.team

φωτογραφία: Νίκος Ζαραγκόπουλος

Κατά κόσμον Νίκος Κίτσος, ο Bloody Hawk εδρεύει στην Ξάνθη και έχει πετύχει να κάνει το δικό του γκελ στη νεολαία που αγαπά το εγχώριο χιπ χοπ -αρχικά με διάφορες online κυκλοφορίες κατά τη δεκαετία των 2010s και ύστερα με το άλμπουμ 1 Ευρώ (2019), το οποίο έκανε ευρύτερα γνωστό το όνομά του: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Πλέον, ο Bloody Hawk δείχνει να κοιτά προς την επόμενη ημέρα, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη δημοσιοποίηση ενός φρέσκου τραγουδιού ονόματι "Toronto": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το λιτό βιντεοκλίπ που το συνοδεύει.

Το "Toronto" βρίσκει τον Bloody Hawk να συνεργάζεται με τον Dof Twogee για την παραγωγή, τον beatmaker δηλαδή που έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια από τις συνεργασίες του με τον ΛΕΞ. Τόσο δε ο τίτλος, όσο και ο στίχος «αυτό είναι το πλάνο του Θεού, αλλά δεν είμαι απ' το Τορόντο» παραπέμπουν ευθέως στον Drake.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν το "Toronto" αποτελεί προπομπό κάποιου επερχόμενου άλμπουμ. Είναι πάντως ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των ημερών, σύμφωνα με όσα καταγράφονται στις τάσεις του εγχώριου YouTube.

{youtube}SsEizVg9ZR4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured