"Γεννημένος Να Τρέχει", αισθάνεται ο Γιώργος Μαργαρίτης

Ο δημοφιλής ερμηνευτής επιστρέφει με νέο τραγούδι, πάντα σε λαϊκά χρώματα

news.team
news.team
φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Ήδη από τα τέλη του 2017, ο Γιώργος Μαργαρίτης είχε καταστήσει σαφές ότι δουλεύει πάνω σε κάποια ανέκδοτα τραγούδια του Θόδωρου Δερβενιώτη -έπαιξε μάλιστα και ζωντανά 2 από αυτά στο Kremlino, όταν πήγε να τον δει ο Χάρης Συμβουλίδης (ολόκληρη η ανταπόκριση, βρίσκεται εδώ).

Ο δίσκος αυτός, ωστόσο, δεν έχει φανεί έκτοτε και δεν υπάρχει κάποια άλλη σχετική πληροφόρηση. Αντιθέτως, βρίσκουμε τώρα τον δημοφιλή ερμηνευτή να επιστρέφει δημοσιεύοντας ένα νέο τραγούδι ονόματι "Γεννημένος Να Τρέχω": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Γεννημένος Να Τρέχω" είναι σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη και, όπως διαβάζουμε στο συνοδευτικό δελτίο Τύπου, αποπειράται να αποτυπώσει κάτι από την καθημερινότητα όλων μας «καθώς, ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος, γινόμαστε δρομείς από το άγχος».

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ψηφικό single από την Panik Platinum. Παραμένει άγνωστο, αυτή τη στιγμή, αν αποτελεί προάγγελο κάποιου νέου δίσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

Top
0
Shares