φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Από τα τραγούδια που πρωταγωνιστούν αυτές τις δύσκολες μέρες στα ψηλά των ελληνικών YouTube τάσεων είναι και το "KORONOIOS": ένα χιπ χοπ χτύπημα ενάντια στην επέλαση του κορωνοϊού, δια χειρός Τάκι Τσαν, σε μια συνεργασία με τον γιο του Νίκο Τσαν: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Κατά κόσμον Τάκης Στραβαλέξης, ο Τάκι Τσαν έγινε ευρέως γνωστός από τη δράση του με το συγκρότημα Ζωντανοί Νεκροί, συντηρεί όμως και τη δική του σόλο καριέρα εδώ και κάτι παραπάνω από 20 χρόνια -από το 1999, για τη ακρίβεια, όταν έβγαλε το πολυσυζητημένο άλμπουμ Ρίμα Για Χρήμα. Τον τελευταίο μάλιστα καιρό δραστηριοποιείται και ως ...ρεμπέτης, έχοντας στο πλευρό του τον Νίκο Τσαν.

Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή αν το "KORONOIOS" είναι προάγγελος για κάποιο ολοκληρωμένο άλμπουμ ή αν πρόκειται για ένα ψηφιακό, non-album single, που έτρεξε να εκφράσει τη νυν επικαιρότητα. Ήδη πάντως στα σχόλια στο YouTube υπάρχει η σχετική προτροπή για νέο δίσκο, όπως την εκφράζει π.χ. ένας χρήστης που έγραψε «Σκάσε Ρίμα Για Χρήμα 3 με γιο, να γίνει ο πανικός».

{youtube}4-Z5SpWEUiY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured