Οι Μινέρβα θέλουν να φτιάξουν το κέφι όσων μένουν κλεισμένοι μέσα, λόγω κορωνοϊού

Δείτε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Με Νεύρα"

news.team
news.team
Το δικό του μήνυμα στέλνει το συγκρότημα Μινέρβα για τις περίεργες μέρες τις οποίες διανύουμε λόγω κορωνοϊού, λανσάροντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπάρμπας για το τραγούδι τους "Με Νεύρα" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Γνωρίζοντας τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε», σχολιάζει η μπάντα, «καθώς και πως το να μένεις κλεισμένος μπορεί να φαίνεται καταθλιπτικό, σκεφτήκαμε πως αυτό μπορεί να σας φτιάξει το κέφι!».

Το "Με Νεύρα" εκπροσωπεί το ντεμπούτο άλμπουμ της αθηναϊκής μπάντας Konserva, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα σε ψηφιακή μορφή, αλλά αναμένεται να βγει και σε βινύλιο (σύντομα), από τη Sound Effect Records.

Το «ραντάρ» του Avopolis είχε επισημάνει τη μπάντα ως ανερχόμενη (είχαν βγάλει και ένα ΕΡ το 2018), πατώντας λοιπόν εδώ μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Αλέξανδρος Λουκάς για τη συναυλία των Μινέρβα στη Death Disco, τον Μάιο του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top