φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Παρότι τελευταία ο Φοίβος Δεληβοριάς υπήρξε ιδιαίτερα απασχολημένος, τόσο με τις ζωντανές του εμφανίσεις, όσο και με τα της ΕΔΕΜ και της σύγκρουσης με την Κυβέρνηση (που τελικά επιλύθηκε), βρέθηκε ο χρόνος και για ένα καινούριο τραγούδι.

Ο λόγος για το "Εκεί Που Ανήκω", το οποίο βρίσκει τον δημοφιλή τραγουδοποιό να ερμηνεύει ντουέτο με τη Μαρία Παπαγεωργίου, σε μια συνεργασία-ταμάμ για τους fans: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Εκεί Που Ανήκω" γράφτηκε από τον Άγγελο Αγγέλου σε στίχους της Έμης Σίνη. Ο ίδιος ο Αγγέλου επιμελείται επίσης της ενορχήστρωσης και της παραγωγής, ενώ παίζει και πιάνο στην ηχογράφηση.

Το τραγούδι ακούγεται στην παιδική παράσταση της ομάδας Κοπέρνικος Ένα Ξωτικό Στην Πόρτα Μου (κάθε Κυριακή στο θέατρο Olvio στον Βοτανικό), ενώ μέσα στον Μάρτιο θα βγει και στη δισκογραφία, στο CD των Κοπέρνικος με τίτλο Σβήσε Το Φως.

Ο Δεληβοριάς, εντωμεταξύ, συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις. Σήμερα Παρασκευή 6/3 δίνει συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης (στο Astoria Cinema), ενώ, μετά τα sold-out του Φεβρουαρίου, πήρε παράταση και η παράσταση Μόνο Ψέματα που παρουσιάζει στο Κύτταρο, η οποία και θα συνεχίσει για όλα τα Σάββατα του Μαρτίου. Αλλά και η Παπαγεωργίου συνεχίζει τα live, με τη Θεσσαλονίκη τώρα να παίρνει σειρά, όπου θα δώσει συναυλία στις 16/3 (στο Apodec).

{youtube}Ya9bogXXJsA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured