news.team

Γνωστός στο underground χιπ χοπ σινάφι με τα αρχικά Έψιλον-Θήτα-Σίγμα και έχοντας ως «βάση» τους Αμπελόκηπους, ο ράπερ Εθισμός χτίζει όνομα αθόρυβα εδώ και κάποιον καιρό. Η περσινή του ειδικά συνεργασία με τους Zoro & Buzz για το "Vintage" τον έκανε αρκετά γνωστό στους νεαρότερους φίλους του ήχου, ενώ το δικό του κομμάτι "Bogota" στα τέλη του 2019 πέτυχε να κάνει κάμποσο γκελ στο YouTube.

Τώρα, ο Εθισμός συζητιέται ξανά χάρη στο ολοκαίνουριο τραγούδι "Πορτογάλος", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι, σε παραγωγή του GoldenChild και στίχους του ίδιου του εθισμού, βαστάει κόντρα απέναντι στη διάχυτη ξενοφοβία των τελευταίων ετών («δεν λογαριάζω εθνικότητες, μιλάω στα ίσια/Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη και Κάτω Πατήσια»), αλλά κάνει και μια ηχηρή για το χιπ χοπ δήλωση ενάντια στην ομοφοβία: «Και θα πιάνομουν στα χέρια για φίλους μου γκέι».

Απ' ό,τι φαίνεται, ο "Πορτογάλος" είναι προάγγελος κάποιου ολοκληρωμένου δίσκου που ψήνεται και πιθανότατα θα βγει μέσα στο 2020. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες επίσημες πληροφορίες.

{youtube}VZ1ZNJMA62E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured