φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

«Το κάνω από πιτσιρικάς
Μες τις πλατείες με τα φρικιά και τους punks
Τώρα μου λένε "όχι μην σταματάς"
Και ας είναι γκρίζο το μαλλί σαν του Trunks»

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, γνωρίζουν ότι το ελληνικό χιπ χοπ βρίσκεται στα πάνω του εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αφήσει πίσω το ροκ στις προτιμήσεις των νεότερων ακροατηρίων.

Ακόμα και με αυτό ως δεδομένο, όμως, λίγοι είναι οι δίσκοι με χαρακτήρα συνόλου και με ποιότητα τραγουδιών τέτοια που να μπορεί να συγκριθεί με ό,τι παρουσίασε το 2018 ο ΛΕΞ, στο 2ο του άλμπουμ 2ΧΧΧ, το οποίο τερμάτισε στο εγχώριο νούμερο 1 στην ψηφοφορία των συντακτών και των συνεργατών μας για την τρέχουσα δεκαετία (δείτε εδώ). Και δεν είναι τυχαία βέβαια τα εντυπωσιακά πλήθη που δίνουν το παρών κάθε φορά που ο Θεσσαλονικιός ράπερ επισκέπτεται την Αθήνα για συναυλία.

Πολλοί αδημονούν λοιπόν για τη συνέχεια. Και αυτές τις μέρες ο ΛΕΞ πρόσφερε μία ακόμα «γεύση» αυτής, μετά το "Τίποτα Στον Κόσμο", που είχε δημοσιεύσει τον Απρίλιο. Πρόκειται για ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Όχι Σήμερα", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Angel Saft.

To "Όχι Σήμερα" είναι σε παραγωγή του Ortiz και φαίνεται να προλογίζει κάποιο νέο άλμπουμ, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Το κομμάτι πέτυχε πάντως να θρονιαστεί στο νούμερο 1 των YouTube τάσεων στην Ελλάδα, για την τρέχουσα εβδομάδα.

{youtube}YNdzpCZRnHI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured