Εκτός από το γνωστό και αγαπημένο Μουντιάλ, το δικό του Μουντιάλ διαθέτει και το άθλημα του Μίνι Ποδοσφαίρου. Φέτος, μάλιστα, διεξάγεται στην Κρήτη, με συμμετοχή 40 χωρών -και βρισκόμαστε πλέον κοντά στην ανάδειξη του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Το επίσημο λοιπόν τραγούδι της διοργάνωσης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ελληνικό, ανατέθηκε δε στους Onirama: ένα ποπ συγκρότημα που μπορεί να μην αγάπησε ποτέ η κριτική, μα παραμένει δημοφιλές στο ευρύ κοινό.

Μόνο που οι Onirama σκέφτηκαν ότι έπρεπε να κάνουν τα πράγματα κάπως πιο ποδοσφαιρικά, ένεκα και της περίστασης. Κι έτσι κάλεσαν τον ...Τζιμπρίλ Σισέ στις ηχογραφήσεις! Το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι ονόματι "Fiesta": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Σταμάτης Λούκος.

Το "Fiesta" είναι σε μουσική Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ενώ τους στίχους υπογράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης. Κυκλοφορεί σε ψηφιακό single από τη Minos-EMI.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είναι άλλος βέβαια από τον διάσημο ποδοσφαιριστή, τον οποίον έχουμε θαυμάσει και στην Εθνική Γαλλίας, αλλά και στον Παναθηναϊκό (τη σαιζόν 2009-2011). Στα 38 του χρόνια, παραμένει ενεργός, όμως η τελευταία ομάδα στην οποία υπόγραψε στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας, δεν τα κατάφερε να σταθεί οικονομικά.

{youtube}V07Pos1DjbM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured