Οι Ψύλλοι Στ' Άχυρα έχουν καινούριο βιντεοκλίπ

Δείτε το "Βαλσάκι Του Κακού Εαυτού"

news.team
news.team
Οι Ψύλλοι Στ' Άχυρα από τη Θεσσαλονίκη μας συστήθηκαν μέσα στο 2018 με ένα ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ, «μπαίνοντας σφήνα στην ομάδα των νέων συγκροτημάτων που προσπαθούν να επαναφέρουν την ελληνική γλώσσα στο προσκήνιο της ροκ υπόθεσης», όπως έγραψε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας (ολόκληρη η κριτική εδώ).

Παρότι έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε, το γκρουπ επιστρέφει τώρα στον δίσκο εκείνο για να οπτικοποιήσει το τραγούδι "Το Βαλσάκι Του Κακού Εαυτού": τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιωργής Σηφάκης και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Βαλσάκι Του Κακού Εαυτού" είναι σε μουσική και στίχους του Ηρακλή Δαΐτση, με την ενορχήστρωση να υπογράφεται συλλογικά από τη μπάντα και την παραγωγή να ανήκει στον Χρήστο Αλεξόπουλο.

Το βιντεοκλίπ λειτούργησε ως επιπλέον promo για τους Ψύλλους Στ' Άχυρα, με την αφορμή της πρόσφατης συμμετοχής τους στο CoOpenAir Festival 2019 της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υπουργείο ανακοίνωσε τους φορείς που θα πάρουν τα χρήματα των επιδοτήσεων στους τομείς του χορού και της ...

Η phygital edition του διεθνούς μουσικού συνεδρίου θα λάβει χώρα στην Τεχνόπολη από 16-21 Ιουνίου με συμμετοχή από 50

«Οι "κανονικοί" και οι "φυσιολογικοί" πολίτες είναι οι υπαίτιοι όλης της ανθρώπινης δυστυχίας», αναφέρει. 

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Top
0
Shares