58 ετών σήμερα, ο Chris Cacavas βρίσκεται στα μουσικά πράγματα ήδη από το ξεκίνημα της δεκαετίας του 1980, κερδίζοντας την πρώτη φήμη χάρη στη δράση των Green On Red.

Παρότι διατηρεί με συνέπεια τη σόλο καριέρα του, ο Cacavas προβαίνει συχνά και σε συνεργασίες. Η τελευταία λοιπόν από αυτές τον φέρνει προς Ελλάδα μεριά, όπου συναντά τους Dustbowl, για ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Mr. Dandy Gasoline": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Mr. Dandy Gasoline" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Story Of Mr. Dandy Gasoline, το οποίο έχει concept χαρακτήρα. Θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 11 Οκτωβρίου, αλλά θα τυπωθεί και σε 500 αριθμημένα βινύλια, με τους στίχους σε ένθετο και download code για όσους θέλουν να το έχουν και σε mp3. Το άλμπουμ θα βγει σε δική τους, ανεξάρτητη παραγωγή, με διανομή από την Ikaros Records. Στη δισκογραφία τους διαδέχεται το The Great Fandango του 2016 (πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας).

Οι Dustbowl θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live τη νέα τους δουλειά το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανοίγοντας την πολυαναμενόμενη συναυλία των Dream Syndicate στην Αθήνα (στο Fuzz). Το είχαν κάνει ωραία και στην περσινή τους εμφάνιση, παίρνοντας τον έπαινο του ανταποκριτή μας Ανδρέα Κύρκου (δείτε εδώ).

{youtube}SF3nZCbg2_k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured