Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης ξαναγίνονται Λύκοι

Ο νέος τους δίσκος βγαίνει την Πέμπτη, αλλά μπορείτε ήδη να τον ακούσετε στο YouTube

news.team
news.team
Πίσω στο 2005, η δισκογραφική συνάντηση του Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη για τις Ανάσες Των Λύκων, υπήρξε σταθμός. Όχι μόνο για τη μετά τις Τρύπες σόλο καριέρα του πρώτου -στην οποία αναζήτησε νέα εδάφη έκφρασης- αλλά και για τα εγχώρια μουσικά πράγματα εκείνης της δεκαετίας.

Οι δυο τους επανέλαβαν τη συνεργασία και το 2007, για έναν ακόμα καλό δίσκο, το Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ. Και τον Μάρτιο του 2018 ξαναβρέθηκαν μαζί, επί σκηνής, ως «μοναχικοί μαδημένοι λύκοι» όπως οι ίδιοι δήλωσαν τότε.

Η παράσταση εκείνη δεν είχε μόνο παλιότερα τραγούδια τους, μα και κάποιες καινούριες, ευρηματικές διασκευές, που τις δούλευαν μαζί από το 2017. Τώρα, λοιπόν, αποτελούν τον κορμό ενός νέου κοινού δίσκου με τίτλο Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, σε συνεργασία της All Together Now με το Ogdoo Music Group.

Ως promo, μάλιστα, ο Αγγελάκας έδωσε ολόκληρο το άλμπουμ στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού του στο YouTube. Πατώντας λοιπόν εδώ, μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο, βλέποντας κι ένα άτυπο βιντεοκλίπ για κάθε τραγούδι.

Το Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα, τα οποία είναι τυπωμένα σε βινύλια διαφορετικού χρώματος. Τη μίξη και το mastering υπογράφει ο Coti K, ο οποίος μοιράζεται και την παραγωγή του δίσκου από κοινού με τους Αγγελάκα & Βελιώτη.

Στη δισκογραφία του Αγγελάκα, το Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων διαδέχεται το άλμπουμ του 2016 Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια, το οποίο είχε φτιάξει παρέα με το συγκρότημα 100°C.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας η πρώην γυναίκα του (και κόρη του Elvis Presley), Lisa Marie Presley

Ακούστε το νέο του τραγούδι "You And I"

FEATURED TODAY

239 δίσκοι διεκδίκησαν την είσοδό τους στην 50άδα της δεκαετίας σύμφωνα με την ψηφοφορία των συντακτών μας, η οποία «έδειξε» τελικά προς χιπ χοπ κορυφή, σε
Στη σχεδόν γεμάτη αίθουσα του Παρνασσού, παρακολουθήσαμε δύο φτασμένους μουσικούς να ζουν με τα επί σκηνής λάθη τους, με τον υιό να διακρίνεται στον πανέμορφο
Οπουδήποτε η ιστορία έχει φέρει σοβαρές συγκρούσεις με τον Δυτικό πολιτισμό, το TikTok έχει κάνει μαζική εμφάνιση. Μήπως όμως είναι το social network που θα
Top
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…