news.team

Πίσω στο 2005, η δισκογραφική συνάντηση του Γιάννη Αγγελάκα με τον Νίκο Βελιώτη για τις Ανάσες Των Λύκων, υπήρξε σταθμός. Όχι μόνο για τη μετά τις Τρύπες σόλο καριέρα του πρώτου -στην οποία αναζήτησε νέα εδάφη έκφρασης- αλλά και για τα εγχώρια μουσικά πράγματα εκείνης της δεκαετίας.

Οι δυο τους επανέλαβαν τη συνεργασία και το 2007, για έναν ακόμα καλό δίσκο, το Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ. Και τον Μάρτιο του 2018 ξαναβρέθηκαν μαζί, επί σκηνής, ως «μοναχικοί μαδημένοι λύκοι» όπως οι ίδιοι δήλωσαν τότε.

Η παράσταση εκείνη δεν είχε μόνο παλιότερα τραγούδια τους, μα και κάποιες καινούριες, ευρηματικές διασκευές, που τις δούλευαν μαζί από το 2017. Τώρα, λοιπόν, αποτελούν τον κορμό ενός νέου κοινού δίσκου με τίτλο Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, σε συνεργασία της All Together Now με το Ogdoo Music Group.

Ως promo, μάλιστα, ο Αγγελάκας έδωσε ολόκληρο το άλμπουμ στη δημοσιότητα μέσω του επίσημου καναλιού του στο YouTube. Πατώντας λοιπόν εδώ, μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο, βλέποντας κι ένα άτυπο βιντεοκλίπ για κάθε τραγούδι.

Το Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων κυκλοφορεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα, τα οποία είναι τυπωμένα σε βινύλια διαφορετικού χρώματος. Τη μίξη και το mastering υπογράφει ο Coti K, ο οποίος μοιράζεται και την παραγωγή του δίσκου από κοινού με τους Αγγελάκα & Βελιώτη.

Στη δισκογραφία του Αγγελάκα, το Λύκοι Στη Χώρα Των Θαυμάτων διαδέχεται το άλμπουμ του 2016 Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια, το οποίο είχε φτιάξει παρέα με το συγκρότημα 100°C.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured