Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κόκκινο Ποτάμι

Ακούστε την στο τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη

news.team
news.team
Γρήγορα κινούνται τα πράγματα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έναν χρόνο μετά το τελευταίο της άλμπουμ Που Με Φτάσανε Οι Έρωτες -μια δουλειά που δεν άρεσε σε όλους (δείτε π.χ. τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), μα της χάρισε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό σουξέ με τα "Δεύτερα Κλειδιά".

Τώρα, λοιπόν, τη βρίσκουμε να επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι: έχει τίτλο "Το Κόκκινο Ποτάμι" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Κόκκινο Ποτάμι" είναι σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου (ο οποίος παίζει επίσης κιθάρες, ούτι και μπάσο) και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη. Ακούγεται δε στους τίτλους της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, η οποία επίσης λέγεται Το Κόκκινο Ποτάμι.

Το single διατίθεται ψηφιακά από τη Minos-EMI.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top