«Ένα συμπαγές, ακομπλεξάριστα ροκ άλμπουμ, το οποίο οφείλει τα μέγιστα στην αμερικανική, παλιομοδίτικη κληρονομιά που σμιλεύτηκε εκεί γύρω στα τέλη των 1960s-αρχές των 1970s».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε ο Άγγελος Κλειτσίκας το 2ο άλμπουμ των Whereswilder Hotshot, πίσω στο 2017 (ολόκληρη η κριτική εδώ).

Τώρα, το αθηναϊκό γκρουπ ανοίγει έναν νέο δισκογραφικό κύκλο και, ως πρώτη γεύση, δίνει στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Hold Up": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λαμπρίδης, με πλάνα από τα ταξίδια των Whereswilder στον νομό Κορινθίας.

Το σχήμα περιγράφει το "Hold Up" ως κομμάτι «από αυτά που οι γονείς τους θα χόρευαν αργά το βράδυ στα πάρτι ως τα λεγόμενα slow», ενώ εγκαινιάζει και το νέο τους φλερτ με τη soul. Αποτελεί δε προάγγελο ενός επερχόμενου δίσκου, ο οποίος δείχνει όμως να προορίζεται για το 2020.

Αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, εντωμεταξύ, οι Whereswilder θα εγκαινιάσουν τη φετινή σειρά συναυλιών Taste the Music of της United We Fly, παίζοντας live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στο Σύνταγμα.

{youtube}FQ4BVlfbL9M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured