Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε Παραλογές του Άχρηστου

Ακούστε το "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά"

news.team
news.team

Στα 52 του, πλέον, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν έχει πίσω του μόνο το σημαίνον κεφάλαιο Τρύπες (των οποίων υπήρξε κιθαρίστας από το 1984 ως τη διάλυσή τους), αλλά και μια προσωπική καριέρα διάρκειας 11 ετών, που τον βρήκε να ανιχνεύει επιτυχώς διαφορετικά μονοπάτια.

Παρότι η τελευταία του δισκογραφική παρουσία με το soundtrack για την παράσταση χορού Βορεάδες (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ) δεν ήρθε παρά τον Δεκέμβριο του 2018, ο Παπαδόπουλος είναι τώρα καθ' οδόν για ένα ακόμα άλμπουμ. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο κομμάτι με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το οργανικό "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά" προλογίζει τον δίσκο Παραλογές Του Άχρηστου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από την Puzzlemusik. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top