Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε Παραλογές του Άχρηστου

Ακούστε το "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά"

news.team
news.team

Στα 52 του, πλέον, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος δεν έχει πίσω του μόνο το σημαίνον κεφάλαιο Τρύπες (των οποίων υπήρξε κιθαρίστας από το 1984 ως τη διάλυσή τους), αλλά και μια προσωπική καριέρα διάρκειας 11 ετών, που τον βρήκε να ανιχνεύει επιτυχώς διαφορετικά μονοπάτια.

Παρότι η τελευταία του δισκογραφική παρουσία με το soundtrack για την παράσταση χορού Βορεάδες (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ) δεν ήρθε παρά τον Δεκέμβριο του 2018, ο Παπαδόπουλος είναι τώρα καθ' οδόν για ένα ακόμα άλμπουμ. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο κομμάτι με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το οργανικό "Grecania Όπως Η Άνοια Και Όχι Όπως Βαλκάνια Κι Οι Φίλοι Αναχωρούν Σιγά-Σιγά" προλογίζει τον δίσκο Παραλογές Του Άχρηστου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από την Puzzlemusik. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares