Αν και είχε φανεί στα εγχώρια πράγματα ήδη από το 2006, με ένα split single με τον Chris Setel για τη Gracetone Recordings, η Μόνικα Χριστοδούλου χρειάστηκε να περιμένει ως το 2008 για να δει το όνομά της να γίνεται ευρύτερα γνωστό, χάρη στο ντεμπούτο της Avatar.

Τραγούδια σαν το "Babe" και το "Over The Hill" γνώρισαν τότε σημαντική ραδιοφωνική επιτυχία, καθιστώντας τη Μόνικα το πιο επιτυχημένο όνομα που ξεπήδησε από το εγχώριο, αγγλόφωνο underground μετά τους Raining Pleasure. Έκτοτε, ωστόσο, η πορεία υπήρξε πιο αποσπασματική. Και ενώ περιμένουμε από το 2017 για ένα ελληνόφωνο άλμπουμ, το δισκογραφικό «κοντέρ» σταμάτησε ουσιαστικά στο 2016 και στο άλμπουμ Secret In The Dark: πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος. 

Τώρα, όμως, η Μόνικα επιστρέφει, γνωρίζοντας αναπάντεχη επιτυχία με ένα από τα τραγούδια του Avatar που στον καιρό του δεν είχε ακουστεί και τόσο πολύ, αν και στους fans της καλλιτέχνιδας έμεινε ως «αγαπημένο». Ο λόγος για το "Bloody Something", το οποίο ηχογραφήθηκε με νέα, πλουσιότερη ενορχήστρωση και μεγάλη ορχήστρα, για λογαριασμό της Panik Oxygen: μπορείτε να ακούσετε τη φρεσκαρισμένη του εκδοχή στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Ο λόγος που εκτόξευσε σε απήχηση το εκ νέου ηχογραφημένο "Bloody Something", είναι η χρήση του στο trailer για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha Έρωτας Μετά.

Σύμφωνα με την Panik Oxygen, η Μόνικα βρίσκεται επί του παρόντος στο στούντιο, ολοκληρώνοντας τον προαναφερθέντα ελληνόφωνο δίσκο της, για τον οποίον ωστόσο δεν μαθαίνουμε κάτι πιο χειροπιαστό -παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει «σύντομα».

{youtube}YZVn4lyDF38{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured