news.team

φωτογραφία: Badiu

Δημιουργημένοι το 2007, με έδρα το Λονδίνο, οι Electric Litany έκαναν αρκετή αίσθηση στα εγχώρια indie πράγματα πίσω στο 2010, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους How To Be A Child And Win The War (δείτε τι είχε γράψει τότε στις σελίδες μας ο Μάκης Καλαμάρης, εδώ), αλλά και το 2014, όταν βρέθηκαν να συνεργάζονται με τον θρυλικό Alan Parsons για το 2ο τους άλμπουμ Enduring Days You Will Overcome (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, κάνοντας κλικ εδώ).

Τώρα, 3 χρόνια περίπου μετά το ΕΡ Love του 2016, η παρέα του Αλέξανδρου Μιάρη είναι προ των πυλών της επιστροφής της. Και κορυφώνει έτσι το σχετικό promo δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για ένα νέο τραγούδι ονόματι "Sealight": το σκηνοθέτησε ο Sakari Lerkkanen και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Sealight" προλογίζει τον 3ο δίσκο των Electric Litany Under A Common Sky, ο οποίος βγαίνει από την Inner Ear αύριο Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και θα διατεθεί ψηφιακά και στο εξωτερικό, μέσω της OneRPM.

To νέο άλμπουμ θα παρουσιαστεί ζωντανά στην Αθήνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο Gagarin, ενώ στη συνέχεια θα δοθούν συναυλίες και στο Ηράκλειο (Κυριακή 27/10, Cine Studio), τα Γιάννενα (Πέμπτη 31/10, Πολυχώρος Αγορά) και τη Θεσσαλονίκη (Παρασκευή 1/11, Eightball).

{youtube}CmBsa9Ohp1Q{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured