Για 4η σερί χρονιά διεξάγεται στην Αθήνα το Burger Fest, το οποίο ήδη ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο του φετινό τριήμερο και οδεύει τώρα προς το δεύτερο. 

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επέστρεψε φέτος πιο πλούσιο από ποτέ. Και, εκτός από γιορτή για τους λάτρεις των μπέργκερ, έχει να προσφέρει και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. 

Στο 2ο λοιπόν τριήμερό του έχει ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Delinquent Habits, τους Wedding Singers και τους INCO

Οι «δικοί μας» Wedding Singers παίρνουν τα ηνία της Παρασκευής 20 Σεπτέμβρη, πλαισιωμένοι από 2 ακόμα εγχώρια γκρουπ -τους Yakuza Six και Bejeezus. Το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη ανήκει στους σούπερ σταρ του αμερικάνικου χιπ χοπ Delinquent Habits (θα ανοίξουν οι Blend Mishkin & Roots Evolution), ενώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι Inco θα οδηγήσουν τα πράγματα προς ένα μεγάλο closing party.

Το Avopolis, σε συντονισμό με τη διοργάνωση, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 7 μονές προσκλήσεις για το 2ο αυτό σκέλος του Burger Fest. 

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 22.00 και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Burger Fest» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα e-mail επικοινωνίας και απαραιτήτως τη μέρα που σας ενδιαφέρει να παραστείτε (Παρασκευή 20.9, Σάββατο 21.9 ή Κυριακή 22.9).

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Πέμπτης 19/9, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}PfQ7BPDDe6Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured