news.team

Οι Model Spy ιδρύθηκαν στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Κυριακάκη και τον Κωνσταντίνο Βαβούση και υπήρξαν κομμάτι της αγγλόφωνης indie έκρηξης των zeros. Τα ίχνη τους χάθηκαν ωστόσο βαθμιαία, μετά το διάστημα 2007-2008 και κάποιες ανεξάρτητες κυκλοφορίες.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, το δίδυμο πιάνει ξανά το νήμα από εκεί όπου το άφησε και επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Spectacular": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι βρίσκει τους Model Spy να συνεργάζονται με τον Λεωνίδα Οικονόμου για τα φωνητικά -φιγούρα επίσης γνωστή στους indie κύκλους της Αθήνας, από τους My Wet Calvin. Στα δεύτερα επίσης φωνητικά είναι η Δεσποινίς Τρίχρωμη και η Κατερίνα Παπαχρήστου των Tango With Lions.

Το "Spectacular" είναι σε παραγωγή Νίκου Τριανταφύλλου & Χρήστου Μπεκίρη, κυκλοφορεί σε ψηφιακό single από την Just Gazing Records και προλογίζει το άλμπουμ Serenest (A Long Play On Truth, Deceit And Souvenirs), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Make Me Happy. Την ψηφιακή του διανομή θα φροντίσει η Just Gazing. 

{youtube}vjHPQKrdHiw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured