Οι Model Spy ξαναγυρνούν, 11 χρόνια μετά

Ακούστε το "Spectacular"

news.team
news.team

Οι Model Spy ιδρύθηκαν στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Κυριακάκη και τον Κωνσταντίνο Βαβούση και υπήρξαν κομμάτι της αγγλόφωνης indie έκρηξης των zeros. Τα ίχνη τους χάθηκαν ωστόσο βαθμιαία, μετά το διάστημα 2007-2008 και κάποιες ανεξάρτητες κυκλοφορίες.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, το δίδυμο πιάνει ξανά το νήμα από εκεί όπου το άφησε και επιστρέφει με ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Spectacular": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι βρίσκει τους Model Spy να συνεργάζονται με τον Λεωνίδα Οικονόμου για τα φωνητικά -φιγούρα επίσης γνωστή στους indie κύκλους της Αθήνας, από τους My Wet Calvin. Στα δεύτερα επίσης φωνητικά είναι η Δεσποινίς Τρίχρωμη και η Κατερίνα Παπαχρήστου των Tango With Lions.

Το "Spectacular" είναι σε παραγωγή Νίκου Τριανταφύλλου & Χρήστου Μπεκίρη, κυκλοφορεί σε ψηφιακό single από την Just Gazing Records και προλογίζει το άλμπουμ Serenest (A Long Play On Truth, Deceit And Souvenirs), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Make Me Happy. Την ψηφιακή του διανομή θα φροντίσει η Just Gazing. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top