"Ρημάζω", μας λένε οι MAZOHA

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ του ελληνόφωνου εγχειρήματος του Τζίμη Πολιούδη (Vagina Lips)

news.team
news.team

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Τζίμη Πολιούδη στα εγχώρια alternative πράγματα, ξέρουν καλά ότι, πέρα από τους Vagina Lips, έχει από το 2017 και τους MAZOHA: ένα ακόμα σόλο εγχείρημα, αυστηρώς ελληνόφωνο (πλέον).

Τελευταία εμφάνιση των MAZOHA στη δισκογραφία ήταν το 2018, με το ΕΡ Άσυλο Μηδέν. Τώρα όμως επιστρέφουν με το βιντεοκλίπ για ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Ρημάζω": το σκηνοθέτησαν οι Θωμάς Διάφας & Έυη Μίνου και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Ρημάζω" προλογίζει τον νέο δίσκο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από την Inner Ear, ψηφιακά και σε βινύλιο 180 γραμμαρίων (μαύρο και διάφανο).

Ο Πολιούδης θα υποστηρίξει και συναυλιακά τον δίσκο. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει 3 ζωντανές εμφανίσεις για τον Οκτώβρη: 5 του μήνα στην Αθήνα, 24/10 στη Λάρισα και 25/10 στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O frontman των Arcade Fire ανακοίνωσε τον δεύτερο σόλο δίσκο του. Ακούστε το πρώτο single, "Surrender".

Πάνω από 3 εκατ. μουσικά αναμνηστικά έχουν πωληθεί ανά τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, μέσα από την πλατφόρμα της eBay.

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top