Τα "Πουλιά-Μετανάστες" των Λώλαμα Δύο

Ακούστε ένα νέο τραγούδι

news.team
news.team

Έχοντας τη δική τους underground φήμη στο εγχώριο post-punk στερέωμα χάρη στη δράση των Λώλαμα κατά τη δεκαετία του 1990, ο τραγουδιστής τους Χρήστος Τζιώκος και ο κιθαρίστας τους (αλλά και ουτίστας) Στέλιος Εμμανουηλίδης έστησαν το 2012 τους Λώλαμα Δύο στη Θεσσαλονίκη -ως συνέχεια της αρχικής μπάντας, 15 χρόνια μετά τη διάλυσή της (1997).

Το γκρουπ μπήκε στη δισκογραφία το 2014 με το άλμπουμ Σχεδόν Ετοιμόρροπα (δείτε τι είχε γράψει στις σελίδες μας γι' αυτό ο Βαγγέλης Χαλικιάς, πατώντας εδώ) και τώρα είναι έτοιμο για το δεύτερό του βήμα. Ως promo λοιπόν γι' αυτό, μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Πουλιά-Μετανάστες" στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Πουλιά-Μετανάστες" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ακτηνογραφία, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από τη Labyrinth Of Thoughts, σε 100 αριθμημένες κόπιες. 

Οι στίχοι είναι παρμένοι από το βιβλίο του Χρήστου Τζιώκου Ακτηνογραφία, το οποίο παρουσιάζει «οκτώ ακτηνογραφίες με ονόματα ζώων που αναρωτιούνται πώς ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε κτήνος, σκορπώντας γύρω του τόση βία και τόσο πόνο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top