Κάτι καινούριο από τους Acid Baby Jesus

Ακούστε το "Lucy's Hammer"

news.team
news.team

Καβαλώντας το διεθνές ρεύμα της γκαραζο-ψυχεδελικής αναβίωσης των ύστερων '00s, οι Αθηναίοι Acid Baby Jesus ξεκίνησαν εντελώς ανεξάρτητα, για να δουν το άλμπουμ του 2011 Acid Baby Jesus να κυκλοφορεί διεθνώς από τη Slovenly Recordings, ανοίγοντάς τους τις συναυλιακές πόρτες του εξωτερικού.

Έκτοτε, η απήχηση αυτή μένει κραταιά, με τη μπάντα να βρίσκεται επί του παρόντος σε μία ακόμα περιοδεία με διεθνείς ημερομηνίες σε Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία -τη Flat Earth Tour, η οποία καταλήγει στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, για μια συναυλία στην ταράτσα του Ρομάντσο όπου θα παιχτούν και κάποια καινούρια κομμάτια. 

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι λογικά και το "Lucy's Hammer", ένα καινούριο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Όπως βέβαια μαθαίνουμε, το "Lucy's Hammer" είχε γραφτεί ήδη το 2016, είχε όμως μείνει στα συρτάρια των Acid Baby Jesus, δίχως έτσι να αποτελέσει μέρος του υλικού που έδωσε το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ τους Lilac Days, πίσω στο 2017 (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares