Καβαλώντας το διεθνές ρεύμα της γκαραζο-ψυχεδελικής αναβίωσης των ύστερων '00s, οι Αθηναίοι Acid Baby Jesus ξεκίνησαν εντελώς ανεξάρτητα, για να δουν το άλμπουμ του 2011 Acid Baby Jesus να κυκλοφορεί διεθνώς από τη Slovenly Recordings, ανοίγοντάς τους τις συναυλιακές πόρτες του εξωτερικού.

Έκτοτε, η απήχηση αυτή μένει κραταιά, με τη μπάντα να βρίσκεται επί του παρόντος σε μία ακόμα περιοδεία με διεθνείς ημερομηνίες σε Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία -τη Flat Earth Tour, η οποία καταλήγει στην Αθήνα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, για μια συναυλία στην ταράτσα του Ρομάντσο όπου θα παιχτούν και κάποια καινούρια κομμάτια. 

Ανάμεσα σε αυτά θα είναι λογικά και το "Lucy's Hammer", ένα καινούριο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Όπως βέβαια μαθαίνουμε, το "Lucy's Hammer" είχε γραφτεί ήδη το 2016, είχε όμως μείνει στα συρτάρια των Acid Baby Jesus, δίχως έτσι να αποτελέσει μέρος του υλικού που έδωσε το τελευταίο μέχρι σήμερα άλμπουμ τους Lilac Days, πίσω στο 2017 (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ).

{youtube}NNnCJtR7md8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured