Ο Κύριος Κ. βρίσκεται σε Ρεπό

Δείτε το καινούριο του βιντεοκλίπ

news.team
news.team

«Την αιώρα κρεμάω στην αυλή

Μια δουλειά που αγαπώ πιο πολύ

Καθετί μέσα και γύρω μου

Οδηγεί σ' όχθες του ονείρου μου»

Σε διαθέσεις θερινής ραστώνης βρίσκει τον Κύριο Κ. το νέο του τραγούδι "Ρεπό", με τζιτζίκια να υποδέχονται τον ακροατή πριν το ξεκίνημά του: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο ίδιος γι' αυτό. 

O κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο "Ρεπό" και παίζει ηλεκτρική κιθάρα, ενώ έχει μερίδιο και στην ενορχήστρωση, την οποία μοιράζεται με τους συμμετέχοντες στην ηχογράφηση μουσικούς: τον Χαράλαμπο Κουρτάρα (γνωστό μας ως Sillyboy) στο μπάσο, τον Αλέκο Βουλγαράκη των Whereswilder στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Γιώργο Βούλγαρη των Bazooka στα ντραμς.

Το "Ρεπό" δείχνει να είναι τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του Κύριου Κ., τον οποίον περιμένουμε εδώ και κάποιον καιρό χωρίς όμως να γνωρίζουμε ιδιαίτερες πληροφορίες -καθώς φαίνεται, πάντως, θα λέγεται κι αυτός Ρεπό και θα βγει μέχρι το τέλος του έτους. Τελευταία του δισκογραφική εμφάνιση ως σήμερα παραμένει το άλμπουμ 40 Μέρες του 2015, που είχε βγει στη Just Gazing του «δικού μας» Δημήτρη Λιλή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top