Ο Ίαν Στρατής συναντά τον Sillyboy

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "A Drop Of You"

news.team
news.team

Παρά την τρέχουσα δισκογραφική του δράση με τους Ghost Relatives, ο Sillyboy (Χαράλαμπος Κουρτάρας) γίνεται τώρα ο ιθύνων νους πίσω από το νέο τραγούδι του Ίαν Στρατή.

Ο λόγος για το "A Drop Of You", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Γιώργος Γερανιός. 

Μουσική και στίχοι ανήκουν στον Sillyboy, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί ως digital single από τη Feelgood. Είναι άγνωστο αν προμηνύει κάποια πιο ολοκληρωμένη συνεργασία του Στρατή και του Κουρτάρα. 

Ο 27χρονος Αθηναίος τραγουδιστής έγινε γνωστός μέσω της τηλεόρασης, κυρίως λόγω της συμμετοχής του στο X-Factor του 2016, ενώ στη συνέχεια τον είδαμε να εμφανίζεται σε διάφορα μιούζικαλ. Εδώ, ωστόσο, δοκιμάζει μια ποπ μεταξύ mainstream και alternative, που μένει να δούμε πώς θα φανεί στο κοινό το οποίο τον έχει προσέξει μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top