Η Μάρω Μαρκέλλου διασκευάζει Αρλέτα

Ακούστε την εκδοχή της στο θρυλικό "Batida De Coco"

news.team
news.team

Θρυλική εγχώρια επιτυχία στάθηκε το "Batida De Coco" πίσω στο 1985, όταν το έγραψε ο Λάκης Παπαδόπουλος (σύνθεση) με τη Μαριανίνα Κριεζή (στίχοι) για την Αρλέτα, γενόμενο ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά της τραγούδια -έμμεσα, δε, πέρασε και στην αθανασία το λικέρ που έδωσε τον τίτλο.

Τώρα, η Μάρω Μαρκέλλου διαλέγει να αναμετρηθεί με αυτήν την κληρονομιά, προσφέροντας τη δική της διασκευή στο "Batida De Coco": μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Η διασκευή κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Feelgood Records, ενώ η νέα ενορχήστρωση ανήκει στην ίδια τη Μαρκέλλου.

Η 34χρονη τραγουδοποιός από το Λουτράκι εμφανίστηκε στα εγχώρια δισκογραφικά πράγματα το 2008 με το συζητημένο άλμπουμ Κορίτσι Για Σπίτι. Έκτοτε ωστόσο εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα, μέχρι το 2016, όταν και ξαναφάνηκε για συναυλίες (θυμηθείτε τι έγραψε τότε ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας για τις παραστάσεις της στη Σφίγγα, πατώντας εδώ), επιστρέφοντας έπειτα με τον δίσκο Υποψήφια Μάνα (2017). 

Το "Batida De Coco" ενδεχομένως να αποτελεί πρόγευση για κάποιο επερχόμενο 3ο άλμπουμ, ως τώρα όμως δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη πληροφόρηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Top